DIENSTEN

WAT DOEN WIJ?

Gevelbeplating

SaamBouw bv is zeer ervaren in het lijmen en schroeven van gevelbeplating voor projecten van verschillende grootten. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties. Gevelbeplating, eenvoudig of complex, is geschikt voor allerlei soorten gebouwen. Van winkel tot school, van bedrijfspand tot villa. Onze specialisten meten eerst nauwkeurig het project in en zorgen vooraf dat de gevelbeplating gereed wordt gemaakt voor de montage. Zodra de beplating op de bouw aankomt, kan deze daardoor direct en gemakkelijk worden bevestigd via verschillende soorten systemen.

Stelwerk profielen en kozijnen

Voordat lijmwerk en metselwerk kunnen worden gedaan, is het noodzakelijk om stelwerk uit te voeren. SaamBouw bv is specialist in het stellen van profielen en kozijnen. Dit is werk waarbij nauwkeurigheid van groot belang is. Bij het stellen komen verschillende werkzaamheden kijken, zoals uitzetten, het aanbrengen van peilen op profielen, het stellen van kozijnen, het uitzetten van gevels op koppemaat en het verwerken van lood en dpc. Wij lezen probleemloos de juiste maatvoering voor het stelwerk van de tekening af. SaamBouw bv werkt regelmatig samen met metselbedrijven. Wij zijn gewend vooruit te denken en voeren ons werk uit in nauw overleg met alle betrokken bedrijven. Wij zetten het stelwerk projectmatig uit en passen het aan op de snelheid van het metselwerk. Zo verloopt uw project optimaal en volgens de afgesproken planning.

Systeembouw

Wilt u snel een bouwproject realiseren, dan kan systeembouw een goede oplossing zijn. Systeembouw is een snelle manier van bouwen. De onderdelen van het pand worden in de fabriek vervaardigd. Daarna wordt alles op maat gemaakt en precies op elkaar afgestemd. Bij systeembouw kunt u uitgaan van een uitstekende controle op de uitvoering van de projecten en een constante kwaliteit. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig pand voor een aantrekkelijke prijs. SaamBouw bv heeft ruime ervaring met systeembouw. Van het leggen van plaatvloeren tot complete skeletbouw en de beplating van gevels en plafonds. Doordat wij vooruitdenken en bij iedere stap van het project optimaal samenwerken met andere vakmensen, zorgen wij dat het project extra snel wordt uitgevoerd.